کار با آشپزخونه ای که طراحی مناسب و استانداردی نداره واسه طولانی مدت خسته کننده س و می تونه به بدنتون آسیب بزنه . اما آشپزخونه ارگونومیک چیه و چه ویژگی هایی داره ؟
بهترین تعریفی که می شه از یه آشپزخونه ارگونومیک (ergonomic)
داشت اینه که بگیم آشپزخونه ارگونومیک
محیطی یه که با افراد سازگار باشه
داره نه اینکه اشخاص با محیط هماهنگ بشن.
بررسی ویژگی های یک آشپزخونه ارگونومیک:
ارتفاع و پهنای میز کار:
کار با میز کاری که خیلی کوتاه یا خیلی بلنده ، فردو مجبور می کنه تا در موقعیت نامناسبی برای استفاده از میز کار آشپزخونه قرار بگیرن که این کار، در طولانی مدت اثرات بدی روی سلامت فیزیکی شخص می ذاره.
همانطور که در تصویر بالایی می بینین، موقعیت A
اندازه سنتی در نظر گرفته شده برای پهنای میز کاره که این پهنا 60 سانتی متره.
برای این پهنا مناسب ترین فاصله ای که با کابینت بالایی پیشنهاد می شه 54 سانتی
متره که این اندازه برای دید مناسب بر تمام میز کار لازمه. اگرچه کابینت دیواری
فضایی بسته در پایین ایجاد کرده که امکان دید مناسب بر روی تمام میز کارو می گیره
و مقداری از فضای میز کار از دید خارجه.
در موقعیت B فضای میز کار به 65 سانتی متر
افزایش پیدا کرده . می تونید پهنای کابینت بالایی را کمتر درنظر بگیرید تا امکان
دسترسی و دید بهتری داشته باشین. این قابلیت به شما آزادی بیشتری برای کار روی میز
کار آشپزخونه می ده. و فاصله بین دو کابینت بالا و پایین هم در اینجا 48 سانتی متر
پیشنهاد میشه